Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul'da Yangın - İstanbul'da korkutan yangın _ 1995 senesinde i̇stanbul'da küçük bir işletme olarak kurduğumuz firmamız, biz 6 kardeşin ve birlikte çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımızın ortak gayretleri neticesinde bugünkü sağlam yapısına ulaşmıştır.

Istanbul'da Yangın - İstanbul'da korkutan yangın _ 1995 senesinde i̇stanbul'da küçük bir işletme olarak kurduğumuz firmamız, biz 6 kardeşin ve birlikte çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımızın ortak gayretleri neticesinde bugünkü sağlam yapısına ulaşmıştır.. Jun 19, 2021 · yangın, saat 19.00 sıralarında çeşme ilçesi altınkum mevkii yakınlarında bulunan makilik alanda meydana geldi. Jul 02, 2021 · i̇stanbul'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İhbar üzerine i̇zmir orman bölge müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 4 arazöz yangına müdahale etti. Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. Büyükçekmece kumburgaz'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Jun 17, 2021 · son dakika: Jun 18, 2021 · i̇stanbul valisi ali yerlikaya, 17 haziran'da 357 bin 134 kişiye korona virüs aşısı yapıldığını belirterek, aşı seferberliğinde yeni bir rekora imza atıldığını kaydetti. Mahsur kalanlar merdiven aracıyla kurtarıldı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2, merkezini sultanbeyli olarak açıkladı. Büyükçekmece kumburgaz'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

İstanbul'da deri fabrikasında yangın
İstanbul'da deri fabrikasında yangın from imgs.stargazete.com
Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. Jun 17, 2021 · son dakika: İstanbul'da korkutan yangın abone ol i̇stanbul küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, binada mahsur. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Jun 10, 2021 · i̇stanbul fatih'te bir otelin saunasında yangın çıktı. Jun 19, 2021 · yangın, saat 19.00 sıralarında çeşme ilçesi altınkum mevkii yakınlarında bulunan makilik alanda meydana geldi. İhbar üzerine i̇zmir orman bölge müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 4 arazöz yangına müdahale etti.

Jun 17, 2021 · son dakika:

1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2, merkezini sultanbeyli olarak açıkladı. Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. İhbar üzerine i̇zmir orman bölge müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 4 arazöz yangına müdahale etti. Jun 18, 2021 · i̇stanbul valisi ali yerlikaya, 17 haziran'da 357 bin 134 kişiye korona virüs aşısı yapıldığını belirterek, aşı seferberliğinde yeni bir rekora imza atıldığını kaydetti. İstanbul'da korkutan yangın abone ol i̇stanbul küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. May 26, 2021 · kocaeli'de işçilerin kaldığı bir lojmanda çıkan yangın yakındaki kereste fabrikasına sıçradı. Jul 02, 2021 · i̇stanbul'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Jun 20, 2021 · i̇stanbul'da kuvvetli yağış sonrası sultangazi'de bir binanın zemin katında su tahliyesi yapıldığı sırada jeneratör yandı. Afad, depremin büyüklüğünün 3.9, merkezini kartal olarak; Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere ihbar etti. Büyükçekmece kumburgaz'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Jun 19, 2021 · i̇stanbul saat 15.07'de kentin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere ihbar etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, binada mahsur. Jun 17, 2021 · son dakika: Jun 20, 2021 · i̇stanbul'da kuvvetli yağış sonrası sultangazi'de bir binanın zemin katında su tahliyesi yapıldığı sırada jeneratör yandı. Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu.

İstanbul Bağcılar'da korkutan yangın - SonHaberler
İstanbul Bağcılar'da korkutan yangın - SonHaberler from i.sonhaberler.com
Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere ihbar etti. 1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. May 26, 2021 · kocaeli'de işçilerin kaldığı bir lojmanda çıkan yangın yakındaki kereste fabrikasına sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, binada mahsur. Jun 10, 2021 · i̇stanbul fatih'te bir otelin saunasında yangın çıktı. İhbar üzerine i̇zmir orman bölge müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 4 arazöz yangına müdahale etti. Jun 17, 2021 · son dakika:

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Jun 20, 2021 · i̇stanbul'da kuvvetli yağış sonrası sultangazi'de bir binanın zemin katında su tahliyesi yapıldığı sırada jeneratör yandı. Jun 10, 2021 · i̇stanbul fatih'te bir otelin saunasında yangın çıktı. Jun 19, 2021 · yangın, saat 19.00 sıralarında çeşme ilçesi altınkum mevkii yakınlarında bulunan makilik alanda meydana geldi. 1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. Jun 18, 2021 · i̇stanbul valisi ali yerlikaya, 17 haziran'da 357 bin 134 kişiye korona virüs aşısı yapıldığını belirterek, aşı seferberliğinde yeni bir rekora imza atıldığını kaydetti. May 26, 2021 · kocaeli'de işçilerin kaldığı bir lojmanda çıkan yangın yakındaki kereste fabrikasına sıçradı. Büyükçekmece kumburgaz'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere ihbar etti. Mahsur kalanlar merdiven aracıyla kurtarıldı. Jun 19, 2021 · i̇stanbul saat 15.07'de kentin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, binada mahsur. Jun 17, 2021 · son dakika: İhbar üzerine i̇zmir orman bölge müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 4 arazöz yangına müdahale etti.

İstanbul'da korkutan yangın abone ol i̇stanbul küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. 1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. May 25, 2021 · acı haber bu defa i̇stanbul'dan geldi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul saat 15.07'de kentin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Jun 10, 2021 · i̇stanbul fatih'te bir otelin saunasında yangın çıktı.

Son dakika: İstanbul'da yangın alarmı!
Son dakika: İstanbul'da yangın alarmı! from img.acunn.com
Jun 19, 2021 · yangın, saat 19.00 sıralarında çeşme ilçesi altınkum mevkii yakınlarında bulunan makilik alanda meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2, merkezini sultanbeyli olarak açıkladı. Afad, depremin büyüklüğünün 3.9, merkezini kartal olarak; Jul 02, 2021 · i̇stanbul'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. 1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. Jun 20, 2021 · i̇stanbul'da kuvvetli yağış sonrası sultangazi'de bir binanın zemin katında su tahliyesi yapıldığı sırada jeneratör yandı. May 26, 2021 · kocaeli'de işçilerin kaldığı bir lojmanda çıkan yangın yakındaki kereste fabrikasına sıçradı.

Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2, merkezini sultanbeyli olarak açıkladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. İstanbul'da korkutan yangın abone ol i̇stanbul küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Jun 19, 2021 · i̇stanbul saat 15.07'de kentin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. 1 saatlik çalışma ile söndürülen yangında, fabrikada büyük ölçüde maddi hasar. Kuzey deniz saha komutanlığında görevli eskişehirli i̇kmal onbaşı caner ülüğ görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. 1995 senesinde i̇stanbul'da küçük bir işletme olarak kurduğumuz firmamız, biz 6 kardeşin ve birlikte çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımızın ortak gayretleri neticesinde bugünkü sağlam yapısına ulaşmıştır. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2, merkezini sultanbeyli olarak açıkladı. Büyükçekmece kumburgaz'da beş katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. May 26, 2021 · kocaeli'de işçilerin kaldığı bir lojmanda çıkan yangın yakındaki kereste fabrikasına sıçradı. Jun 18, 2021 · i̇stanbul valisi ali yerlikaya, 17 haziran'da 357 bin 134 kişiye korona virüs aşısı yapıldığını belirterek, aşı seferberliğinde yeni bir rekora imza atıldığını kaydetti. Jun 20, 2021 · i̇stanbul'da kuvvetli yağış sonrası sultangazi'de bir binanın zemin katında su tahliyesi yapıldığı sırada jeneratör yandı. Mahsur kalanlar merdiven aracıyla kurtarıldı. May 25, 2021 · acı haber bu defa i̇stanbul'dan geldi.